Romānă |   

CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara

CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara [ VOLUNTARIAT ]
18 Dec 2009

Participare la actiunea umanitara - Traditiile se incapataneaza sa nu moara -, organizată de Club Off Road Bucuresti CORB44, alaturi de mai multi membrii ai Corb44 si ai Kamikaze Team, in total 14 oameni si 8 autovehicule de teren incarcate pana la refuz cu pachete. 

 

Scopul a fost distribuirea unor alimente neperisabile in comunitatile izolate din zona satelor Cioclovina si Alun (jud. Hunedoara), achizitionate atat din sponsorizari cat si din contributii proprii. Au participat trei membri Offroad Club Sibiu (Oana Craciun, Darius Craciun, Mihai Tuca).


Ne-am bucurat ca am putut cunoaste mai bine echipa din Bucuresti , ca am savurat palinca de maramures, ca am putut manca micii de sub zapada, ca am dormit bine in ritmul coerent a patru-cinci sforaieli bine acordate, ca am avut un paznic de nadejde (nu spui cine..) care din ora in ora umplea mica soba cu lemne ude, ca am invatat cam toate drumurile satului Alun, ca ne-am amintit si de Decebal, ca nici o masina nu a patit nimic notabil si am putut duce la bun sfarsit tot ce ne-am propus si am mai adus un pic de caldura celor care nu o aveau.
Si vremea a tinut cu noi, am vazut si soarele cocotati pe o culme de munte, am simtit si frigul de minus 10-15 grade printre paharelele de tuica fiarta, am fugit si de viscolul care a mutat intr-o noapte zapada de pe un deal pe altul.

Singurul regret ar fi ca din cauza timpului scurt nu am putut cunoaste mai bine oamenii locului, dar am promis ca vom reveni.

Multumim si resoului din sala de votare, care mai si pornea din cand in cand, lanturilor care si-au facut datoria, gemului de la casa cercetasilor, pungilor cu faina care au cocosat masinile, gps-ului care ne-a urcat dintr-o eroare in varful muntelui sa ne arate maretia locului, ghizilor locali fara de care nu gaseam traseul de legatura intre sate.


Mai multe impresii ale noastre  aici.

Imagini

CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara CORB 44 - Traditiile se incapataneaza sa nu moara

« inapoi

 
Activitatile Clubului
 
Galerie Imagini
Agnita Lady`s Ride De prin GARAJ urcare Ottoman Prolog APUSENI 2011 - 15-17 aprilie Eurotrial Rasnov 2010 Video
 
 
 
  Parteneri
CLUB 4x4CONSTRUCTII S.A. SibiuAsociatia We Help SibiuSCANDIA FOODBOROMIRCrucea Rosie SibiuI.S.U. SibiuSALVAMONT SIBIUServiciul Public de Ambulanta SibiuCentrul Chinologic SibiuC.N.O.R.Sponsori
GTC AUTOArhimusKXLHostVision Romania
ACASĂ · NOUTĂŢI · DESPRE NOI · ACTIVITATI · MEMBRI · GALERIE · PARTENERI · CONTACT   Web Design    
© 2024 Offroad Club Sibiu. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
ABC Domenii CityMaps