Romānă |   

Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare

Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare [ VOLUNTARIAT ]

Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare.

 

04.08.2011.  Valea Sadului.

Exercitiul de salvare a unor victime ratacite in munte, organizat de prietenii nostri  -  Centrul Chinologic `Aurel Greblea` din Sibiu (Scoala de Dresaj Canin) , a reunit pe langa institutiile consacrate I.S.U. - SMURD, Jandarmeria Romana, Politia Nationala, Serviciul Salvamont sau Inspectoratul de Aviatie din M.A.I. - si voluntari ai Crucii Rosii Sibiu si Offroad Club Sibiu.

Proiectele de voluntariat anterioare in care Clubul a fost implicat au constituit cartea de vizita a celor 4 masini preparate special pentru abordarea unor trasee muntoase dificile, chemate sa participe la actiunea de pe Valea Sadului.

Radu, Mihai, Bogdan, Ionut si masinile noastre am fost actori in scenariile gandite de salvatori participand activ la la recuperarea si aducerea victimelor la cortul de asistenta medicala pentru acordarea primului ajutor.

Cainii de urma au prelucrat `ca la carte` urmele de miros, reusind sa gaseasca ranitii care au fost preluati de masinile de teren ale O.C.S. .  Acolo unde masinile nu au putut trece s-a solicitat interventia unui elicopter apartinand M.A.I..

Exercitiul a reusit sa aduca in acelasi loc atat autoritatile cat si voluntarii absolut necesari in astfel de situatii. Ne-am cunoscut, am stabilit contacte noi cu partenerii nostrii si ne-am aratat disponibilitatea de a participa la evenimente reale de salvare si interventie. Sa speram insa ca nu o sa fie vreodata nevoie iar plimbarile turistilor se vor incheia, asa cum este firesc, in fata semineului din cabana.

Articolele din presa locala aici.


Imagini

Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare Offroad Club Sibiu, raspunde prezent in actiunile de salvare

« inapoi

 
Activitatile Clubului
 
Galerie Imagini
CORB Challenge Day 2010 - Mihai Tuca/Stefania Tuca Aro la apa! Noi si masinile noastre De prin GARAJ Prin Hartibaciu - decembrie 2010 De prin GARAJ
 
 
 
  Parteneri
CLUB 4x4CONSTRUCTII S.A. SibiuAsociatia We Help SibiuSCANDIA FOODBOROMIRCrucea Rosie SibiuI.S.U. SibiuSALVAMONT SIBIUServiciul Public de Ambulanta SibiuCentrul Chinologic SibiuC.N.O.R.Sponsori
GTC AUTOArhimusKXLHostVision Romania
ACASĂ · NOUTĂŢI · DESPRE NOI · ACTIVITATI · MEMBRI · GALERIE · PARTENERI · CONTACT   Web Design    
© 2024 Offroad Club Sibiu. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
ABC Domenii CityMaps