Romānă |   

DEZMINTIRE implicare si organizare Magura 4x4 offroad challenge 14-15.11.2015

11 Nov 2015

Ca urmare a unor confuzii repetate din ultimele zile, in ceea ce priveste un eveniment competitional offroad in zona Cisnadioara/Magura, Jud. Sibiu, din perioada 14-15 noiembrie 2015, dorim sa informam ca noi, C.S. Offroad Club Sibiu, cu sediul in Sibiu, str. Negoi 30, CIF 26423436 nu avem nicio legatura cu acest eveniment, nici un membru activ al Clubului nu este implicat in vreun fel in organizarea actiunii respective. De alftel, nu avem niciun fel de relatie de colaborare sau de asociere cu organizatorul declarat al evenimentului.

De asemenea, noi nu am solicitat nicio autorizatie sau solicitare catre institutiile avizate sa supravegheze buna desfasurare a competitiei (institutii care ne-au contactat pentru lamuriri suplimentare), sau catre Federatia Romana de Automibilism Sportiv prin Comisia Nationala de Off Road.

Mai dorim sa ne disociem de acest eveniment, precum si de titulatura aleasa de organizator, denumire care se apropie nefiresc de mult de numele Clubului nostru.
« Toate Noutăţile


 
Activitatile Clubului
 
Galerie Imagini
Noi si masinile noastre De prin GARAJ Prolog APUSENI 2011 - 15-17 aprilie Noi si masinile noastre Video Prin Hartibaciu - decembrie 2010
 
 
 
  Parteneri
CLUB 4x4CONSTRUCTII S.A. SibiuAsociatia We Help SibiuSCANDIA FOODBOROMIRCrucea Rosie SibiuI.S.U. SibiuSALVAMONT SIBIUServiciul Public de Ambulanta SibiuCentrul Chinologic SibiuC.N.O.R.Sponsori
GTC AUTOArhimusKXLHostVision Romania
ACASĂ · NOUTĂŢI · DESPRE NOI · ACTIVITATI · MEMBRI · GALERIE · PARTENERI · CONTACT   Web Design    
© 2024 Offroad Club Sibiu. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
ABC Domenii CityMaps