Română |   

Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011

Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 [ VOLUNTARIAT ]

Sibiu, 22 decembrie 2011 - `Umanitara de Craciun cu Crucea Rosie Sibiu si Offroad Club Sibiu`

 

Ieri, 22 decembrie,  ne-am strans rapid mai multi membri si ne-membri si am reusit sa realizam  inca o actiune umanitara impreuma cu prietenii voluntari de la Crucea Rosie. Am distribuit pachetele in satele Nucet, Scadate si Glamboaca.
Multumim in primul rand Cristinei, pentru cooptarea fortelor voluntarilor si lui Andrei Nistor pentru obtinerea sponsorizarii cu suma de 5000 lei folositi pentru cumpararea a cca. 700 kg de alimente.
Multumim si participanitilor directi:
- Radu
- Catalin B
- Iulian
- Karli
- Mihai
si voluntarilor asociati ai clubului, Marian si Simi.

 

Cristina a descris cat se poate de complet actiunea noastra, ii multumim inca o data si citam  comunicatul in cele ce urmeaza:

 

`Este al treilea an in care organizatiile noastre, impreuna, duc la bun sfarsit Umanitara de Craciun. 2011 a fost un an sarac in donatii pentru proiectul Banca de Alimente al Crucii Rosii; cu toate acestea, am reusit sa ajungem in casele oamenilor in ajun de sarbatori, impreuna cu Offroad Club Sibiu, care a donat pentru persoanele aflate in dificultate 700 kg de alimente.

 

Astazi, la ora 8:00 a.m. ne-am intalnit cu totii la sediul Crucii Rosii, unde am pus laolalta alimentele colectate din proiectul Banca de Alimente si cele donate de Offroad Club Sibiu. Cantitatea totala de alimente a ajuns la 1000 kg, completata fiind de cele 150  kg de detergenti; pachetele pe care le-am pregatit pentru beneficiari au continut alimente neperisabile, fructe, dulciuri, detergent, jucarii pentru cei mici (colectate in Shopping City Sibiu), imbracaminte si tichete sociale.

 

Pachetele au fost distribuite familiilor sarace din Nucet, Sacadate si Glamboaca; actiunea a durat pana in jurul orelor 17:00, cand déjà se intunecase.

 

Desi a nins si drumul a fost anevoios, nu am intampinat probleme; dimpotriva, albul naturii a facut ca aceasta actiune sa fie una de poveste! Am surprins viata satului romanesc asa cum apare ea de secole: cu traditii, lumina si caldura. Oamenii ne-au primit in casele lor cu bucurie, desi cu totii intampina greutati de nedescris . . . boala si saracie . . . se pare ca aceste daruri care le vor umple masa de Craciun au pentru ei o insemnatate aparte: `Dragii mei, parca mi-ati adus aur!` (spune o batranica)

 

Noi stim ca le-am facut o bucurie acestor oameni care au fost surprinsi de gestul nostru; si mai stim ca fara sprijinul celor care au donat pentru Banca de Alimente si al Offroad Club Sibiu nu am fi reusit sa facem asta! De aceea credem ca este important ca sibienii sa stie unde ajung donatiile pe care ei le fac cu generozitate, donatii pentru care le multumim nespus.`

 

Cristina Bizu

Coordonator programe Crucea Rosie Sibiu


Imagini

Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011 Umanitara de Craciun - 22 decembrie 2011

« inapoi

 
Activitatile Clubului
 
Galerie Imagini
CORB Challenge Day 2010 - Mihai Tuca/Stefania Tuca De prin GARAJ Noi si masinile noastre Video Noi si masinile noastre De prin GARAJ
 
 
 
  Parteneri
CLUB 4x4CONSTRUCTII S.A. SibiuAsociatia We Help SibiuSCANDIA FOODBOROMIRCrucea Rosie SibiuI.S.U. SibiuSALVAMONT SIBIUServiciul Public de Ambulanta SibiuCentrul Chinologic SibiuC.N.O.R.Sponsori
GTC AUTOArhimusKXLHostVision Romania
ACASĂ · NOUTĂŢI · DESPRE NOI · ACTIVITATI · MEMBRI · GALERIE · PARTENERI · CONTACT   Web Design    
© 2024 Offroad Club Sibiu. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
ABC Domenii CityMaps