Romānă |   

La o tura cu CAMIONUL . . . de 23 august

Praf si pulbere [ OFFROAD ]
Iata prima tura serioasa cu camionul nostru, un ZIL 157, restaurat dupa mai bine de treisprezece luni de munca (povestea camionului aici). A fost si primul drivetest in adevaratul sens al cuvantului.

Am vrut ca traseul sa parcurga mai multe tipuri de drumuri, de la forestiere pana la drumuri grele de exploatare, active sau nu. Ne-am incercat toti trei (Simi, Radu si Mihai) indemanarea si totodata forta la volanul uriasului, care s-a comportat admirabil. Tractiunea era de neoprit, la fel si comportarea suspensiei pe denivelari serioase, pe care cu o masina 4x4 le abordam cu emotii, dar pe care camionul le-a cam ignorat.

Singurele probleme ivite au fost cativa copaci pe care i-am ocolit dupa cateva manevre urmate desigur de febre musculare si multa sudoare.

In rest, senzatia este totala. Tehnologia ruseasca antica, preluata acum cincizeci de ani din armata de peste ocean, si-a facut treaba. Troliul mecanic a trecut cu brio primul test. Am tot cautat cateva obstacole si denivelari dar au fost dovedite de cele sase roti tractoare.

Speram la mai multe asemenea, in ciuda consumului de carburant pe care va lasam sa il ghiciti.

Am facut urmatorul parcurs:
Sibiu - centura (A1), cu viteza maxima de 65km/h - Hamba - drumuri forestiere - catunul Albi - Buia - trasee de exploatare - Vurpar - drum judetean - Daia - Sibiu. In total un pic peste 100 km, multa voie buna, caldura mare si sete asemenea si din fericire nici o problema tehnica.


Video

Un mic trial De prin traseu

Imagini

La o tura cu CAMIONUL . . . de 23 august un mic popas la Buia cu insotitorul de nadejde lupta cu lutul intarit La o tura cu CAMIONUL . . . de 23 august La o tura cu CAMIONUL . . . de 23 august Testul cabestanului La o tura cu CAMIONUL . . . de 23 august Tras de forta cabestanului mecanic La o tura cu CAMIONUL . . . de 23 august La o tura cu CAMIONUL . . . de 23 august test de dinamica puntilor un pic obositi de efort si insetati peste masura La o tura cu CAMIONUL . . . de 23 august La o tura cu CAMIONUL . . . de 23 august si in final, incantati de utilaj

« inapoi

 
Activitatile Clubului
 
Galerie Imagini
CORB Challenge Day 2010 - Darius Craciun/Oana Craciun Noi si masinile noastre Noi si masinile noastre Noi si masinile noastre Noi si masinile noastre Noi si masinile noastre
 
 
 
  Parteneri
CLUB 4x4CONSTRUCTII S.A. SibiuAsociatia We Help SibiuSCANDIA FOODBOROMIRCrucea Rosie SibiuI.S.U. SibiuSALVAMONT SIBIUServiciul Public de Ambulanta SibiuCentrul Chinologic SibiuC.N.O.R.Sponsori
GTC AUTOArhimusKXLHostVision Romania
ACASĂ · NOUTĂŢI · DESPRE NOI · ACTIVITATI · MEMBRI · GALERIE · PARTENERI · CONTACT   Web Design    
© 2024 Offroad Club Sibiu. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
ABC Domenii CityMaps