Romānă |   

OFERTA DETALIATA

[ Invitatie la AVENTURA ]

Iata cateva dintre ACTIVITATILE pe care vi le propunem:

-      Organizare de raid turistic pe trasee offroad usoare, avand ca scop cunoasterea frumusetilor naturii in zonele mai putin accesibile. Durata 1-2 zile, lungime traseu 70-120 km. Se include asistenta turistica (ghid) si sofer din cadrul Clubului.

 

-      Organizarea de ture offroad pentru doritorii de aventura si experiente deosebite in mijlocul naturii, ca activitate adiacenta unui eveniment team-building. Se include de asemenea prezenta pilotului si ghidaj. Complexitatea traseului se configureaza in functie de dorinte.

 

-      Expeditii turistice pe trasee montane, traversari de masive muntoase pe trasee offroad, cu o durata de 4-7 zile, campare la cort sau pensiuni. Scopul unei astfel de expeditii poate fi atat cunoasterea unei regiuni montane vaste, a maretiei si varietatii naturii intr-o arie mult extinsa, cat si experimentarea de senzatii noi si mai ales `ruperea` din cotidianul urban. Lungimea traseului poate varia de la 200 la 450 km, in functie de disponibilitate si de relieful din regiunea aleasa. Se va include asistenta pilotului/ghid turistic, echipament campare, mese campenesti la cerere. Pe segmente limitate se pot face instructaje de pilotaj specifice regimului offroad unde va puteti testa aptitudinile si puteti cunoaste adevaratele capacitati ale vehiculului.

 

-      Servicii de transport montan pentru diverse activitati turistice, transport turisti dinspre si catre destinatii montane greu accesibile.
Pentru a configura corect rezolvarea ideilor dumneavoastra, va invitam sa ne contactati. Va vom raspunde cu placere!
« inapoi

 
Activitatile Clubului
 
Galerie Imagini
Noi si masinile noastre De prin GARAJ Prin Hartibaciu - decembrie 2010 De prin GARAJ Agnita Lady`s Ride Noi si masinile noastre
 
 
 
  Parteneri
CLUB 4x4CONSTRUCTII S.A. SibiuAsociatia We Help SibiuSCANDIA FOODBOROMIRCrucea Rosie SibiuI.S.U. SibiuSALVAMONT SIBIUServiciul Public de Ambulanta SibiuCentrul Chinologic SibiuC.N.O.R.Sponsori
GTC AUTOArhimusKXLHostVision Romania
ACASĂ · NOUTĂŢI · DESPRE NOI · ACTIVITATI · MEMBRI · GALERIE · PARTENERI · CONTACT   Web Design    
© 2024 Offroad Club Sibiu. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
ABC Domenii CityMaps